(Her)inschrijven

Nieuwe leden

Is het je eerste keer dat je bij onze club wil inschrijven? Contacteer ons eerst op info@vubdivingcenter.be alvorens in te schrijven en te betalen. We hebben meerdere instapmomenten doorheen het jaar. Eens je toestemming hebt om de opleiding te volgen kan je je via onderstaande 3 stappen lid maken van onze club!

Stap 1: Inschrijven

Herinschrijven bij het VUB Diving Center begint bij het invullen van het online inschrijvingsformulier. Nieuwe leden dienen eerst contact op te nemen met info@vubdivingcenter.be alvorens zich in te schrijven.

Inschrijven

Stap 2: Betaling

Na het invullen van bovenstaand formulier zal je een mail ontvangen met daarin de gegevens die je nodig hebt om de betaling te doen. Indien je geen mail ontvangt binnen de ± 30 minuten, gelieve even je SPAM folder te checken. Nog steeds niets, neem dan contact op met bpellens@gmail.com.

Stap 3: Medische keuring

Eenmaal wij de betaling ontvangen hebben, zal je je medisch attest ontvangen. Dit attest zal (jaarlijks) door je arts moeten ingevuld worden. Het is tevens je inschrijvingsbewijs. Je mag pas deelnemen aan de training als zowel de betaling en medisch attest in orde zijn.